12 Eylül 2017

Yeni Apple iPhone 8S ve iPhone 8S Plus modeli özellikleri

  Online       12 Eylül 2017
Apple iPhone 8 özelliklerini ve fiyatını duyurdu. Apple merakla beklenen yeni iPhone 8S ve iPhone 8S Plus'ı tanıttı. İşte yeni modellerin özellikleri, fiyatları ve çıkış tarihi belli oldu.

Apple’ın bugün yaptığı lansmanda iPhone 8’in yeni özellikleri ve iPhone 8’in fiyatları belli oldu. İşte yeni iPhone8 akıllı telefonun önemli özellikleri:

iPhone 8’de glass dizyan bulunuyor. Metal kaplama üzerinde cam hissi bulunuyor. iphone 8 hem toza hem de suya karşı dayanıklı. Tasarım iPhone 7’ye benziyor. iPhone 8’de 4.7 inç ve 5.5 inç ekran seçeneği bulunuyor.

A 11 işlemciye sahip olan iPhone 8’de 6 çekirdek bulunuyor

Yeni iPhone’larda stereo hoparlörler var. Gerçek tonda renkler, 3D Touch ve dahası geliyor. iPhone 7’ye göre daha yüksek ses ve daha derin bass’lar.

iPhone 8 üzerinde iki adet hoporlör bulunuyor. A 11 işlemciye sahip olan iPhone 8’de 6 çekirdek bulunuyor. 64 bit işlemciye sahip olan iPhone 8 aynı zamanda daha fazla batarya performansı sağlıyor.

iPhone 8’de kablosuz şarj özelliği geldi. Bu özellik sayesinde cihazınızı kablosuz olarak şarj edebilirsiniz. Kablosuz şarj özelliği ile birlikte yeni kullanım alanları oluştu. 15 Eylül’de ön siparişe açılacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın satış fiyatları belli oldu. iPhone 8 Plus, 799 Dolar’dan satışa çıkacak, iPhone 8 ise 699 dolardan satışa sunulacak.

Bu sene ilk iPhone’un 10. yılı. İlk iPhone ile teknolojinin nasıl da değiştiği ve multitouch’ın da ilk kez tanıtıldığı hatırlatılıyor. İlk üründen bu yana çok fazla değişim gördük ve görmeye devam ediyoruz.

Cihazın ön ve arka tarafı camla kaplı. Gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleri var. Cihazın oldukça sağlam bir metal yapısı olduğu da belirtiliyor.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, suya ve toza karşı dayanıklı. iPhone 8 4.7 inç ekrana, iPhone 8 Plus ise 5.5 inç ekran boyutuna sahip..

Yeni telefonlarda A11 Bionic çipseti var. Bir akıllı telefon için şimdiye dek yapılmış en güçlü işlemci.

64bit 6 çekirdekli bir işlemci. Çift çekirdekte A10’a kıyasla %25 daha performanslı, 4 çekirdekte ise %70 daha performanslı. Yeni tasarlanan GPU da A10'a kıyasla %30 daha performanslı ve daha az güç tüketiyor.

Apple, yeni bir de görüntü sensörü kullanıyor. Böylece düşük ışıklı ortamlarda daha hızlı ve daha net fotoğraflar çekilebilecek.

12MP değerdeki kamera, optik görüntü sabitleme sistemine de sahip.
logoblog

Tag: Yeni Apple iPhone 8S ve iPhone 8S Plus modeli özellikleri